Kim Larsen & Kjukken Live – De 24 bedste

Jutlandia 2. Fru Sauterne 3. Hvis Din Far Gir Dig Lov 4. Midt Om Natten 5. Kvinde Min 6. Det Bedste Til Mig Og Mine Venner 7. Strengelegen 8. This Is My Life 9. Mig Og Molly 10. Kloden Drejer Stille Rundt 11. Rita 12. Rabalderstræde 13. Joanna 14. Sømand Ombord 15. Langebro 16. Køb Bananer 17. Gør Mig Lykkelig 18. Pianomand 19. Flyvere I Natten 20. Blip Båt 21. Kringsat Af Fjender 22. Det Er En Kold Tid 23. Sammen Og Hver For Sig 24. Om Lidt..

hvil i fred

Din musik lever for evigt…

Så blev der stille og slut med at købe bananer på Langebro. Jeg ved ikke om din far gir dig lov til at være pianomand i Susan himmelblå, eller du skal bo på Byens Hotel, du har jo altid været lidt rabalderstræde. Tik tik og tak for de mange sange og strengeleg. Mellem os bliver der koldt på Øster gasværk. Du gav det bedste til mig og mine venner, både om dagen og midt om natten, men hvad gør vi nu lille du. Skal vi synge blaffersangen ind til Christianshavns kanal for at snakke med Sømanden Will eller Joanna. Den 30 september 2018 var Elefantens sidste vuggevise og der kommer ikke flere Papirsklip, men et liv med masser af succes, gør at Kloden stadig drejer stille rundt takket være den bedste spillemand i dette land.

Musik Dansk Kim Larsen & Kjukken Live - De 24 bedste